Palatető szigetelés, palaszigetelés

Palatetõ szigetelés, palaszigetelés, Zsindellyel

Palatető szigetelés, palaszigetelés, zsindellyel!


- Az eredeti palatető nem kerül megbontásra , ezért a munkavégzés közben esetlegesen előforduló eső, csapadék nem okoz beázást - Az általunk használt Villas™ osztrák szigetelőanyag speciálisan palatetőre lett kifejlesztve, tökéletes 100%-os vízzárást biztosít - A szigetelőanyag speciális felületi kiképzése szükségtelenné teszi a hófogót - A kiváló esztétikumával növeli az ingatlan értékét - 1-2 munkanap alatt elvégezhető munkafolyamat - Ár-érték arányban a legköltségmentesebb eljárás (nem kel a palát lebontani elszállítani(75 Ft/kg) - Színtartó , cseréphatású mintázat - Az időjárási viszontagságoknak tökéletesen ellenáll - Várható élettartam 35-40 év - EN iso 9001 minőségtanúsítvány követelményeinek megfelelPalatető szigetelés, palaszigetelés, folyamata!


Palatető letisztítása ipari nagynyomású berendezéssel. Vízorral ellátott cseppentőlemez felrakása. A palatetőn lévő hiányosságok pótlása. A palatetőn lévő kúppalák eltávolítása. Letisztított palatető alapozása. Tetőszigetelő anyag lángolvasztásos rögzítése ( palaszigetelés zsindellyel, palatető szigetelés ). A palatetőn páraszellőzők beépítése. Kúp szigetelés elkészítés. A palatető szigetelés folyamatának befejezése.Palatető szigetelés, palaszigetelés, jelemzői!


A palatető szigetelés módozatok közötti mérlegelés esetén fontos figyelembe venni, hogy általában a régi palatetők ácsszerkezetei a síkpalához méretezett, könnyített ácsszerkezetek, ezért héjalás-csere esetén, leggyakrabban szükség van a tetőszerkezet megerősítésére vagy adott esetben komplett cseréjére is, ami jelentős többlet költségeket jelent a háztulajdonosnakPalatető szigetelés, palaszigetelés, Akció!


Ha most palatető szigetelés mellé megrendeli ereszcsatorna illetve kéményfelújítását 10 % kedvezményt adunk a teljes összegből (nem a munkadíjból)! Miért is jó ez önnek? Nem kell másik válalkozót hivnia. 1-2 nap alatt elkészűl! Lényegesen olcsóbb! Az Ország egész területén megtalálhatóak vagyunk! Ingyenes tetőfelmérést végzünk! 12 év írásos garanciát vállalunk! Ha felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal!Navigáció az oldalon

Hasznos linkek